Vi söker allmänläkare till uppdrag i Piteå

Nu söker vi dig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete inom det breda allmänmedicinska området.

På denna hälsocentral blir du en del av ett väl fungerande team med lång erfarenhet. Tillsammans erbjuder ni professionell och trygg vård till patienter i alla åldrar. Arbetet består av sedvanligt mottagningsarbete med patientbesök, receptförskrivning, remisshantering och mer. Både akuta och tidsbokade patientbesök förekommer.

Du som söker bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med primärvårdsvana. Meriterande om du tidigare arbetat på enheten eller i regionen.

Att ta bemanningsuppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta läkararbete i Piteå

Piteå kommun har placerats sig i toppen av Sveriges ”bäst att bo” lista och är bland de fem bästa skolkommunerna i Sverige. Förutom detta är det en fantastisk stad även för en kort visit. Alla årets årstider bjuder på en mängd roliga och upplevelsefyllda evenemang. Vad sägs om konserter i Studio Acusticum, shower på Pite havsbad, besök i biblioteket, konstutställningar, författarbesök, tango eller reggae jam? Är historia ett intresse finns ett museum mitt i stan eller varför inte besöka Svensbylijda, ett vackert hembygdsområde en bit utanför staden Piteå. Du missar väl inte Piteås nationalrätt? Pitepalt! Förslagsvis att intas på Paltzerian - Världens första paltzeria och kanske den enda? Här serveras genuin mat med Norrbottniska råvaror.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Piteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ubjhå YB
Tidsperiod
16, 20-25, 32-33, 37, 39, 41, 44-45, 47-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vhæjwiæuoks. he IYWHÅ
Region/kommun
Norrbotten/Piteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka