Agila söker allmänläkare till uppdrag i Piteå

Är du redo för nya utmaningar? Denna hälsocentral söker dig med ett genuint intresse av primärvård.

Här finns bland annat läkarmottagning, barnhälsovård, DSK-mottagning, diabetesmottagning, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator och psykiatrisjuksköterska. I rollen som läkare bedömer, utreder och diagnostiserar du patienter i alla åldrar. Du får ett självständigt och omväxlande uppdrag med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

I rollen som allmänläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Piteå en spännande plats för läkararbete

Piteå kommun har placerats sig i toppen av Sveriges ”bäst att bo” lista och är bland de fem bästa skolkommunerna i Sverige. Förutom detta är det en fantastisk stad även för en kort visit. Alla årets årstider bjuder på en mängd roliga och upplevelsefyllda evenemang. Vad sägs om konserter i Studio Acusticum, shower på Pite havsbad, besök i biblioteket, konstutställningar, författarbesök, tango eller reggae jam? Är historia ett intresse finns ett museum mitt i stan eller varför inte besöka Svensbylijda, ett vackert hembygdsområde en bit utanför staden Piteå. Du missar väl inte Piteås nationalrätt? Pitepalt! Förslagsvis att intas på Paltzerian - Världens första paltzeria och kanske den enda? Här serveras genuin mat med Norrbottniska råvaror.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Piteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ppymå - Pæyugfl LM
Tidsperiod
1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eæorbibæsgu ci hebhg Åspbva
Region/kommun
Norrbotten/Piteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka