Ledigt jobb för läkare i Piteå

Nu söker vi dig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete inom det breda allmänmedicinska området.

På denna hälsocentral blir du en del av ett väl fungerande team med lång erfarenhet. Tillsammans erbjuder ni professionell och trygg vård till patienter i alla åldrar. Arbetet består av sedvanligt mottagningsarbete med patientbesök, receptförskrivning, remisshantering och mer. Både akuta och tidsbokade patientbesök förekommer.

Du som söker bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med primärvårdsvana. Meriterande om du tidigare arbetat på enheten eller i regionen.

Att ta läkararbete som läkare via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som läkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Piteå en spännande plats för läkarjobb

Piteå kommun har placerats sig i toppen av Sveriges ”bäst att bo” lista och är bland de fem bästa skolkommunerna i Sverige. Förutom detta är det en fantastisk stad även för en kort visit. Alla årets årstider bjuder på en mängd roliga och upplevelsefyllda evenemang. Vad sägs om konserter i Studio Acusticum, shower på Pite havsbad, besök i biblioteket, konstutställningar, författarbesök, tango eller reggae jam? Är historia ett intresse finns ett museum mitt i stan eller varför inte besöka Svensbylijda, ett vackert hembygdsområde en bit utanför staden Piteå. Du missar väl inte Piteås nationalrätt? Pitepalt! Förslagsvis att intas på Paltzerian - Världens första paltzeria och kanske den enda? Här serveras genuin mat med Norrbottniska råvaror.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Piteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gvffæ GD
Tidsperiod
1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Klæoeaåmnckrslj fd dfe be CJKUÅ
Region/kommun
Norrbotten/Piteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka