Vi söker internmedicinare till uppdrag i Piteå

Till sjukhusets medicin- och rehabklinik söker vi nu en läkare som kan bidra med sin kompetens och erfarenhet. På kliniken finns fem somatiska vårdavdelningar, en specialistmottagning, behandlingsenhet för bland annat cytostatikabehandlingar, EEG, skopienhet, sjukgymnastik, arbetsterapi och kuratorsenhet. Därutöver finns även dialysmottagning samt öppenvårdsrehabilitering. Uppdraget innebär sedvanligt arbete som läkare på vårdavdelning samt mottagning. Du kommer att arbeta i team med övriga professioner och samtidigt ha ett stort eget ansvar.

De söker en överläkare inom internmedicin med erfarenhet av arbets-EKG, ekokardiografi och/eller PM-kontroller. Viss jourtjänstgöring förekommer men är inget krav.

Att ta jobb som internmedicinare via Agila läkarbemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som internmedicinare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta läkarjobb i Piteå

Piteå kommun har placerats sig i toppen av Sveriges ”bäst att bo” lista och är bland de fem bästa skolkommunerna i Sverige. Förutom detta är det en fantastisk stad även för en kort visit. Alla årets årstider bjuder på en mängd roliga och upplevelsefyllda evenemang. Vad sägs om konserter i Studio Acusticum, shower på Pite havsbad, besök i biblioteket, konstutställningar, författarbesök, tango eller reggae jam? Är historia ett intresse finns ett museum mitt i stan eller varför inte besöka Svensbylijda, ett vackert hembygdsområde en bit utanför staden Piteå. Du missar väl inte Piteås nationalrätt? Pitepalt! Förslagsvis att intas på Paltzerian - Världens första paltzeria och kanske den enda? Här serveras genuin mat med Norrbottniska råvaror.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Piteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rnaoæ Åtunytt kscllic, Khaxsfo- & wopuocnidynuj
Tidsperiod
10, 15, 30-32
Efterfrågad kompetens
Hematologi, Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tqgbvulospætsi he hhg be Niidæ
Region/kommun
Norrbotten/Piteå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka