Vi söker röntgenläkare till uppdrag i Piteå

Vill du jobba på en röntgenavdelning där arbetet är omväxlande och går i högt tempo? Då ska du söka till detta sjukhus som genomför ca 30 000 undersökningar varje år.

Här utförs konventionella röntgenundersökningar, datortomografi och MR-undersökningar. Arbetsuppgifterna består bland annat av granskning, ultraljud och enklare interventioner.

Vi söker dig som har specialistutbildning i radiologi, välkommen med din ansökan.

Att ta uppdrag som röntgenläkare via Agila läkarbemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför läkartjänst i Piteå?

Piteå kommun har placerats sig i toppen av Sveriges ”bäst att bo” lista och är bland de fem bästa skolkommunerna i Sverige. Förutom detta är det en fantastisk stad även för en kort visit. Alla årets årstider bjuder på en mängd roliga och upplevelsefyllda evenemang. Vad sägs om konserter i Studio Acusticum, shower på Pite havsbad, besök i biblioteket, konstutställningar, författarbesök, tango eller reggae jam? Är historia ett intresse finns ett museum mitt i stan eller varför inte besöka Svensbylijda, ett vackert hembygdsområde en bit utanför staden Piteå. Du missar väl inte Piteås nationalrätt? Pitepalt! Förslagsvis att intas på Paltzerian - Världens första paltzeria och kanske den enda? Här serveras genuin mat med Norrbottniska råvaror.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Piteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Puwqæ Åprtxkr huoprdk Aåsjytt
Tidsperiod
13-14, 19-22, 24-32, 34-36, 38, 40, 43-45, 47-48, 50, 52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oxyskebvawåmug ic Xngaæ
Region/kommun
Norrbotten/Piteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka