Agila söker allmänläkare till uppdrag i Ragunda

Söker du ett spännande arbete med omväxlande uppgifter?

Då ska du söka uppdraget som läkare på denna välfungerande hälsocentral. Uppdraget omfattar sedvanligt mottagningsarbete med både tidsbokade besök och mer akuta medicinska situationer. Du möter patienter i alla åldrar med varierande besvär, vilket gör arbetet roligt och utmanande.

Du som söker detta uppdrag är allmänspecialist alternativt läkare med god primärvårdsvana.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Trivs du med att arbeta som allmänläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta läkarjobb i Ragunda

Ragunda kommun är beläget i Jämtlands län där det finns minst två viktiga sevärdheter som måste ses vid besök, Döda fallet och Thailändska paviljongen. Döda fallet är en tidigare fors som i dagsläget är en torrlagd älvfåra. Den andra sevärdheten är en byggnad som byggdes 1897 när Kung Chulalongkorn var på besök i Sverige. Kulturen i Ragunda är vidsträckt. Det finns har kyrkor och byggnader - historia från flera tusen år tillbaka samtidigt som som du här hittar Sveriges yngsta vattenfall. Vill du uppleva friluftslivet erbjuds fina fiskevatten, turridning på islandshästar, eller forsränning i Ammerån.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Eva-Linn Bolander
Eva-Linn Bolander / Konsultchef
Ragunda
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lknklmywfoum Dåasafiyrqyo
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fåoijæqkx f cdbfi Ubdomdilyqjq
Region/kommun
Jämtland/Ragunda
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka