Agila söker kardiolog till uppdrag i Rana

Är du redo för nya utmaningar och fortsätta utveckla din kompetens? Då ska du söka uppdraget på denna trevliga verksamhet.

Enheten är en dygnet runt-avdelning för allmän invärtesmedicin med 26 vårdplatser. De flesta av våra patienter läggs in som akutpatienter.

Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande.

Att jobba som läkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som kardiolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkarjobb i Rana

I Rana kommun har möjlighet att besöka Svartisen, Norges näst största glaciär, perfekt för vandringsturer. Du kan välja mellan en av de vandringsleder som är uppritade eller använda professionella guider för större glaciärturer. Mo i Rana är känd för racerbanan Arctic Circle Raceway, Norges största racerbana 30 km söder om Norra polcirkeln. Här finns möjligheten till 24-timmars racing i fullt dagsljus på sommaren på grund av midnattssolen. Det finns direktflyg från Trondheims flygplats till Rana kommun och Mo i Rana.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Rana
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ra c Nbkh mws, Hvexsrl
Tidsperiod
36-1
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Nordland/Rana
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka