Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Rana

Vill du arbeta som läkare i Norge?

Till denna moderna och fullt digitaliserade röntgenavdelning söker vi nu ytterligare en läkare. Avdelningen genomför MR, CT, vanlig röntgen samt ultraljud. De tar emot ca 18.000 patienter per år och gör omkring 36.000 undersökningar. Arbetet innebär sedvanligt arbete på röntgenavdelningen.

Du som söker denna tjänst bör vara allmänradiolog. Viss jour kan förekomma, men är inget krav.

Varför ta läkartjänst via Agila?

Att arbeta som röntgenläkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför läkarjobb i Rana?

I Rana kommun har möjlighet att besöka Svartisen, Norges näst största glaciär, perfekt för vandringsturer. Du kan välja mellan en av de vandringsleder som är uppritade eller använda professionella guider för större glaciärturer. Mo i Rana är känd för racerbanan Arctic Circle Raceway, Norges största racerbana 30 km söder om Norra polcirkeln. Här finns möjligheten till 24-timmars racing i fullt dagsljus på sommaren på grund av midnattssolen. Det finns direktflyg från Trondheims flygplats till Rana kommun och Mo i Rana.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Rana
Faktaruta
Uppdragsgivare
Am w Ynmh njn, Løambuo
Tidsperiod
26-29, 31, 33-35, 37
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Huøkbdkeluc ac acdi QP Q UKHL
Region/kommun
Nordland/Rana
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka