Röntgenläkare sökes till uppdrag i Rana

Vill du arbeta som läkare i Norge?

Till denna moderna och fullt digitaliserade röntgenavdelning söker vi nu ytterligare en läkare. Avdelningen genomför MR, CT, vanlig röntgen samt ultraljud. De tar emot ca 18.000 patienter per år och gör omkring 36.000 undersökningar. Arbetet innebär sedvanligt arbete på röntgenavdelningen.

Du som söker denna tjänst bör vara allmänradiolog. Viss jour kan förekomma, men är inget krav.

Att ta läkaruppdrag som röntgenläkare via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Läkararbete i Rana

I Rana kommun har möjlighet att besöka Svartisen, Norges näst största glaciär, perfekt för vandringsturer. Du kan välja mellan en av de vandringsleder som är uppritade eller använda professionella guider för större glaciärturer. Mo i Rana är känd för racerbanan Arctic Circle Raceway, Norges största racerbana 30 km söder om Norra polcirkeln. Här finns möjligheten till 24-timmars racing i fullt dagsljus på sommaren på grund av midnattssolen. Det finns direktflyg från Trondheims flygplats till Rana kommun och Mo i Rana.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Rana
Faktaruta
Uppdragsgivare
Am d Tcgl iwa, Pørxtvk
Tidsperiod
23-52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ctøhgmtumxw ab XN F GOGE
Region/kommun
Nordland/Rana
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka