Bemanningsarbete för röntgenläkare i Rana

Vill du arbeta som läkare i Norge?

Till denna moderna och fullt digitaliserade röntgenavdelning söker vi nu ytterligare en läkare. Avdelningen genomför MR, CT, vanlig röntgen samt ultraljud. De tar emot ca 18.000 patienter per år och gör omkring 36.000 undersökningar. Arbetet innebär sedvanligt arbete på röntgenavdelningen.

Du som söker denna tjänst bör vara allmänradiolog. Viss jour kan förekomma, men är inget krav.

Att ta arbete som röntgenläkare via Agila läkarbemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkararbete i Rana

I Rana kommun har möjlighet att besöka Svartisen, Norges näst största glaciär, perfekt för vandringsturer. Du kan välja mellan en av de vandringsleder som är uppritade eller använda professionella guider för större glaciärturer. Mo i Rana är känd för racerbanan Arctic Circle Raceway, Norges största racerbana 30 km söder om Norra polcirkeln. Här finns möjligheten till 24-timmars racing i fullt dagsljus på sommaren på grund av midnattssolen. Det finns direktflyg från Trondheims flygplats till Rana kommun och Mo i Rana.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Rana
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xx o Gpqk epw, Eøecxvd
Tidsperiod
13, 15, 20-52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Prøkedoadwu bb CQ L JWBA
Region/kommun
Nordland/Rana
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka