Ledigt jobb för röntgenläkare i Ringerike

Vill du arbeta som läkare i Norge? Nu har du chansen! Röntgenavdelningen på detta norska sjukhus söker en läkare för sedvanligt arbete. Här utförs CT, MR, ultraljud och konventionell röntgen. Både akuta och planerade undersökningar förekommer.

Till detta uppdrag söker vi en radiolog med erfarenhet av allmänradiologi. Du som söker förväntas kunna granska/bedöma röntgenbilder, utföra genomlysningar och basala interventioner samt handleda andra läkare.

Att ta bemanningsuppdrag som röntgenläkare via Agila läkarbemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta läkarjobb i Ringerike

Beläget i vackra Ringerike kommun hittar du Hønefoss. Närmsta flygplats är Oslo och att ta sig hit tar cirka 1 timme och 20 minuter med buss. Här kan du både bo fint och äta gott. Restaurangen Brasseriet Fengelset ligger i centrala Hønefoss och menyerna är inspirerade av norska råvaror blandat med det bästa från det kontinentala köket. Fengselet är en kulturinstitution som erbjuder konserter och konstutställningar i f.d. rättssalen och celler. Gillar du friluftsliv så finns det massor att ägna sig åt här. Prova på fiskelyckan i Tyrifjorden eller Steinsfjorden. Hyr en stuga och njut av att kunna vakna upp mitt ute i det fria.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Ringerike
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ehbdepkyo fni, Røflshu
Tidsperiod
13 (2023)-33 (2023)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bemwpm Ophhuqii fph i BØPCJCLQ
Region/kommun
Viken/Ringerike
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka