Vi söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Ringerike

Vill du arbeta som läkare i Norge? Nu har du chansen! Röntgenavdelningen på detta norska sjukhus söker en läkare för sedvanligt arbete. Här utförs CT, MR, ultraljud och konventionell röntgen. Både akuta och planerade undersökningar förekommer.

Till detta uppdrag söker vi en radiolog med erfarenhet av allmänradiologi. Du som söker förväntas kunna granska/bedöma röntgenbilder, utföra genomlysningar och basala interventioner samt handleda andra läkare.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Arbetet som röntgenläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför läkararbete i Ringerike?

Beläget i vackra Ringerike kommun hittar du Hønefoss. Närmsta flygplats är Oslo och att ta sig hit tar cirka 1 timme och 20 minuter med buss. Här kan du både bo fint och äta gott. Restaurangen Brasseriet Fengelset ligger i centrala Hønefoss och menyerna är inspirerade av norska råvaror blandat med det bästa från det kontinentala köket. Fengselet är en kulturinstitution som erbjuder konserter och konstutställningar i f.d. rättssalen och celler. Gillar du friluftsliv så finns det massor att ägna sig åt här. Prova på fiskelyckan i Tyrifjorden eller Steinsfjorden. Hyr en stuga och njut av att kunna vakna upp mitt ute i det fria.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Ringerike
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tsbfgqulo hkh, Døhivcr
Tidsperiod
48-50, 1 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ymvelm Kxtyqbry wmb i hicg EØNIAGQH
Region/kommun
Viken/Ringerike
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka