Bemanningsjobb för läkare i Robertsfors

Vårdcentralen har ett behov av en specialist i allmänmedicin eller en legitimerad läkare med primärvårdsvana för sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Läkarjobb i Robertsfors

Surahammars kommun ligger mitt i Mälardalen, strax norr om Västerås. Genom hela kommunen slingrar sig Strömsholms kanal/Kolbäcksån på sin väg från Bergslagen till Mälaren. Här finns många trevliga besöksmål som vandringsleden Bruksleden och Strömsholms kanal. Här finns också ett utbrett kulturliv med muséer, trivsamma bibliotek och många aktiva föreningar. Detta skapar en stark samverkan och en levande bygd som stärker den lokala identiteten och förankringen. Ellinor Axelsson-Vaughn, en av debutanterna i Sveriges Paralympicstrupp 2016 är uppvuxen i kommunen.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Robertsfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fopqiirrywf SN
Tidsperiod
47-49
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Unbylbdpåthi b adh fh XNAQTDAEOUN
Region/kommun
Västerbotten/Robertsfors
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka