Ledigt jobb för läkare i Ronneby

Välkommen till den lilla vårdcentralen med det stora utbudet! De söker nu en läkare som vill vara med att ge tillgänglig och omtänksam vård till patienter i alla åldrar. Här får du ett stimulerande arbete i ett trivsamt arbetsklimat. Arbetet innebär sedvanligt mottagningsarbete med både akuta och tidsbokade patienter.

De söker dig med tidigare erfarenhet av primärvård alternativt en allmänspecialist.

Att ta läkaruppdrag som läkare via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som läkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkarjobb i Ronneby

Ronneby kommun är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Ronneby brukar kallas "Hjärtat i Sveriges trädgård" och 2005 utsågs Brunnsparken till Sveriges vackraste park. Här äger flertalet evenemang rum såsom konserter, utställningar och loppmarknad. I Ronneby kommun finns många strövvänliga naturreservat som erbjuder fina naturupplevelser. Man kan välja mellan kustlandskap, odlingsmiljö eller skog och sjö. Inom reservaten finns iordningställda strövstigar, ofta med rast- och grillplatser. Lite kuriosa: Ronneby var den första kommun i Sverige som hade el-gatubelysning. Kommunen blev namnet på mångas läppar hösten 2009 när bandet The Playtones kammade hem segern i Dansbandskampen.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Ronneby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jåadpt Fm
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gbtåygo c FÆUBGI
Region/kommun
Blekinge/Ronneby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka