Ledigt jobb för läkare i Ronneby

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdrag!

Verksamheten har ett brett tjänsteutbud och här arbetar såväl läkare och distriktssköterskor som undersköterskor, fysioterapeuter samt medicinsk sekreterare. Dina uppgifter består i sedvanligt primärvårdsarbete, däribland att ge råd och vård till patienter i alla åldrar. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Att ta tjänst som läkare via Agila läkarbemanning

Arbetet som läkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Ronneby en spännande plats för läkararbete

Ronneby kommun är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Ronneby brukar kallas "Hjärtat i Sveriges trädgård" och 2005 utsågs Brunnsparken till Sveriges vackraste park. Här äger flertalet evenemang rum såsom konserter, utställningar och loppmarknad. I Ronneby kommun finns många strövvänliga naturreservat som erbjuder fina naturupplevelser. Man kan välja mellan kustlandskap, odlingsmiljö eller skog och sjö. Inom reservaten finns iordningställda strövstigar, ofta med rast- och grillplatser. Lite kuriosa: Ronneby var den första kommun i Sverige som hade el-gatubelysning. Kommunen blev namnet på mångas läppar hösten 2009 när bandet The Playtones kammade hem segern i Dansbandskampen.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Ronneby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dkochcu Ct
Tidsperiod
10, 14, 18, 22, 26-27, 30-31, 34-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oåiogusy ad igeda FDODMGV
Region/kommun
Blekinge/Ronneby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka