Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Ronneby

Välkommen till den lilla vårdcentralen med det stora utbudet! De söker nu en läkare som vill vara med att ge tillgänglig och omtänksam vård till patienter i alla åldrar. Här får du ett stimulerande arbete i ett trivsamt arbetsklimat. Arbetet innebär sedvanligt mottagningsarbete med både akuta och tidsbokade patienter.

De söker dig med tidigare erfarenhet av primärvård alternativt en allmänspecialist.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Läkararbete i Ronneby

Ronneby kommun är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Ronneby brukar kallas "Hjärtat i Sveriges trädgård" och 2005 utsågs Brunnsparken till Sveriges vackraste park. Här äger flertalet evenemang rum såsom konserter, utställningar och loppmarknad. I Ronneby kommun finns många strövvänliga naturreservat som erbjuder fina naturupplevelser. Man kan välja mellan kustlandskap, odlingsmiljö eller skog och sjö. Inom reservaten finns iordningställda strövstigar, ofta med rast- och grillplatser. Lite kuriosa: Ronneby var den första kommun i Sverige som hade el-gatubelysning. Kommunen blev namnet på mångas läppar hösten 2009 när bandet The Playtones kammade hem segern i Dansbandskampen.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Ronneby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fådmjf Gp
Tidsperiod
19, 25-28
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Alcæulq i fbc eb MÆLOCF
Region/kommun
Blekinge/Ronneby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka