Vi söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Ronneby

Läkare sökes till vårdcentral för sedvanligt primärvårdsarbete.

I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen. Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens.

Verksamheten har behov av en specialist inom allmänmedicin eller legitimerad läkare med intresse av primärvård. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är meriterande.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som läkare.

Att ta läkarjobb i Ronneby

Ronneby kommun är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Ronneby brukar kallas "Hjärtat i Sveriges trädgård" och 2005 utsågs Brunnsparken till Sveriges vackraste park. Här äger flertalet evenemang rum såsom konserter, utställningar och loppmarknad. I Ronneby kommun finns många strövvänliga naturreservat som erbjuder fina naturupplevelser. Man kan välja mellan kustlandskap, odlingsmiljö eller skog och sjö. Inom reservaten finns iordningställda strövstigar, ofta med rast- och grillplatser. Lite kuriosa: Ronneby var den första kommun i Sverige som hade el-gatubelysning. Kommunen blev namnet på mångas läppar hösten 2009 när bandet The Playtones kammade hem segern i Dansbandskampen.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Ronneby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ynpqynmx MY
Tidsperiod
34-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tqeptqjv. f-f gagdi Jidrtshg
Region/kommun
Blekinge/Ronneby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka