Bemanningsuppdrag för allmänpsykiatriker i Säffle

Är du psykiater med intresse för arbete inom öppenvården? Då är detta uppdrag för dig.

Vi söker dig som vill arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som specialistläkare inom öppenvården. I arbetsuppgifterna ingår bland annat deltagande på behandlingskonferenser, remissgenomgångar, funktionera som konsultativt stöd till andra professioner.

Låter detta intressant? Tveka då inte över att söka till detta uppdrag redan idag.

Att jobba som läkare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänpsykiatriker hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Säffle en spännande plats för läkararbete

Säffle kommun är en tätort i Värmland och ligger vid Byälven, som förbinder Glafsfjorden med Vänern. Säffle stad är den sista köpingen i Sverige som fick stadsprivilegier (1951) och är således Sveriges yngsta stad! Kommunen är perfekt för dig som vill uppleva ett inspirerande friluftsliv. Vandra, paddla, upplev livet som viking, cowboy eller indian i autentiska miljöer. Kommunen har faktiskt Europas största sötvattensskärgård! Sen hösten 2010 har Säffle kommun en solmätare på en utav öarna i skärgården, Lurö. Detta för att mäta antal soltimmar under året vilket gett resultatet att kommunen toppar statistiken i hela Skandinavien!

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Säffle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oæjngc jyd Tcbrx kfsejacjn ÅRH
Tidsperiod
13-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jjdypjbyng g def cf Qæqfaf
Region/kommun
Värmland/Säffle
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka