Agila söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Säter

Är du psykiater med intresse för arbete inom slutenvården?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta på allmänpsykiatrisk avdelning samt akutmottagningen. Som överläkare har du sedvanliga arbetsuppgifter och ansvarar för den kliniska handledningen av underläkare på avdelningen.

Låter detta intressant? Tveka då inte över att höra av dig så berättar jag mer!

Att ta tjänst som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Läkarjobb i Säter

Säters kommun ligger i södra delen av Dalarnas län och kommunen gränsar i öster till Hedemora och i väster till Borlänge och Falun, i söder till Smedjebacken och i norr till Falun. Förutom Säters centralort så finns kommundelarna Gustafs, Stora Skedvi och Silvberg. Följ silvrets och järnets spår via Silverringen, en kulturslinga som går genom Säters bergslagsområden och knyter samman sju sevärda bergslagsmiljöer, eller förstummas av det turkosa vattnet i Östra Silvbergs gruva. Småskaligt och närproducerat med hög kvalitet utmärker matupplevelserna i kommunen. Ta del av den vackra jordbrukstrakten genom att följa med på en matsafari med traktor och vagn runt gårdarna i Skedvibygden.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emil Jakobs
Emil Jakobs / Konsultchef
Säter
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yæusn Uuitmiktcstn RNY
Tidsperiod
27-28, 38, 48, 52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nåccrinciqåemq c abe fb Væqwb
Region/kommun
Dalarna/Säter
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka