Ledigt jobb för allmänläkare i Sävsjö

På denna vårdcentral får du som läkare utreda och behandla patienter från 1 års ålder och uppåt.

Mottagningen har såväl drop-in besökare som planerade patientbesök. Vårdcentralen erbjuder specialistmottagningar för diabetes, astma/KOL, livsstilsrådgivning och rökavvänjning. I ditt arbete kan du förvänta dig vanligt vårdcentralsarbete tillsammans med ett team av distriktssköterskor, arbetsterapeuter, kuratorer, sjukgymnaster, undersköterskor och läkarsekreterare.

Du som söker bör vara specialist inom allmänmedicin eller ha tidigare erfarenhet av primärvård.

Läkaruppdrag via Agila allmänläkare

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkaruppdrag i Sävsjö

Sävsjö kommuns läge mitt på södra stambanan mellan Malmö och Stockholm gör järnvägen till en viktig kommunikationsväg för kommunen. Här tar du dig med bil till öst- eller västkusten på mindre än två timmar. På under en timma når du större städer, som Jönköping, Värnamo och Växjö. Tillgänglighet är mottot! Vrigstad, en av kommunens tätorter, har medeltida anor som handelsplats och än idag samlas knallar till marknad två gånger om året. Är fart och flärd av större intresse finns Sävsjö SkytteCenter eller äventyrshuset Boda Borg. Inte mindre än fem kyrkor från 1100-talets senare hälft ligger inom kommungränsen i Sävsjö - Vallsjö gamla kyrka och Norra Ljunga kyrka är bland dem.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Sävsjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jæfedå JO
Tidsperiod
28-30, 33-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aiilqaijjw af dfida YÅJJDÅ
Region/kommun
Jönköping/Sävsjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka