Allmänläkare sökes till uppdrag i Sävsjö

På denna vårdcentral får du som läkare utreda och behandla patienter från 1 års ålder och uppåt.

Mottagningen har såväl drop-in besökare som planerade patientbesök. Vårdcentralen erbjuder specialistmottagningar för diabetes, astma/KOL, livsstilsrådgivning och rökavvänjning. I ditt arbete kan du förvänta dig vanligt vårdcentralsarbete tillsammans med ett team av distriktssköterskor, arbetsterapeuter, kuratorer, sjukgymnaster, undersköterskor och läkarsekreterare.

Du som söker bör vara specialist inom allmänmedicin eller ha tidigare erfarenhet av primärvård.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som allmänläkare

Arbetet som allmänläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkaruppdrag i Sävsjö

Sävsjö kommuns läge mitt på södra stambanan mellan Malmö och Stockholm gör järnvägen till en viktig kommunikationsväg för kommunen. Här tar du dig med bil till öst- eller västkusten på mindre än två timmar. På under en timma når du större städer, som Jönköping, Värnamo och Växjö. Tillgänglighet är mottot! Vrigstad, en av kommunens tätorter, har medeltida anor som handelsplats och än idag samlas knallar till marknad två gånger om året. Är fart och flärd av större intresse finns Sävsjö SkytteCenter eller äventyrshuset Boda Borg. Inte mindre än fem kyrkor från 1100-talets senare hälft ligger inom kommungränsen i Sävsjö - Vallsjö gamla kyrka och Norra Ljunga kyrka är bland dem.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Sävsjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uio Eer Låtlkå UQ
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xdaoriatae ef aadig Tåsqkå
Region/kommun
Jönköping/Sävsjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka