Läkare sökes till jobb i Söderhamn

De söker en läkare med erfarenhet av primärvård eller dig som är allmänspecialist.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer. För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag.

Vårdcentralen söker en allmänspecialist eller en läkare med genuint intresse av primärvård.

Läkarjobb hos Agila läkare

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Söderhamn en spännande plats för läkaruppdrag

Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, som sträcker sig från den vackra skärgården till skogarna och de blånande bergen. Gillar du att promenera kan det sagoslottsliknande utsiktstornet Oscarborg rekommenderas, där du ser över hela Söderhamn. I fiskeläget Skärså kan du promenera i den vackra fiskarbebyggelsen och njuta av havets läckerheter. Kungsgården, Skog och Trönö är annars intressanta platser för dig som är intresserad av medeltida kyrkohistoria. Holmsvedens storskogar bjuder på många upplevelser, inte minst kommunens högsta naturliga punkt, Storberget. Den årliga westernshowen är något mer ljudlig än skogens sus.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Söderhamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sålxnimty Dæijycoyewae
Tidsperiod
1 (2023), 4 (2023), 7 (2023), 9 (2023)-10 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Teågbåppvmuuxj cihdf Oåbevvlgg
Region/kommun
Gävleborg/Söderhamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka