Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Söderhamn

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna verksamhet söker nu dig, en läkare till sin verksamhet.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer.

För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag.

Att ta jobb som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Läkarjobb i Söderhamn

Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, som sträcker sig från den vackra skärgården till skogarna och de blånande bergen. Gillar du att promenera kan det sagoslottsliknande utsiktstornet Oscarborg rekommenderas, där du ser över hela Söderhamn. I fiskeläget Skärså kan du promenera i den vackra fiskarbebyggelsen och njuta av havets läckerheter. Kungsgården, Skog och Trönö är annars intressanta platser för dig som är intresserad av medeltida kyrkohistoria. Holmsvedens storskogar bjuder på många upplevelser, inte minst kommunens högsta naturliga punkt, Storberget. Den årliga westernshowen är något mer ljudlig än skogens sus.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Söderhamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jåbfiwnkd Uio CA
Tidsperiod
36-38
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nsålyåcrskpjlk hehbe Ræjjxauws
Region/kommun
Gävleborg/Söderhamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka