Bemanningsjobb för oftamolog i Södermanland

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Denna specialistklinik för ögonsjukdomar har behov av en läkare som kan komplettera teamet. Arbetet innebär sedvanligt mottagningsarbete där du träffar patienter i alla åldrar som behöver specialistvård. Du utreder och behandlar bland annat akuta skador, injektioner, medicinsk retina, ärftliga ögonsjukdomar samt kroniska sjukdomar som glaukom. Handledning av ST/underläkare kan förekomma.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som oftamolog, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läkarjobb i Södermanland

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qignpiaqvft ethqmpycy, Æeqkferhpcwdsdte
Tidsperiod
48-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xadiæeihhc bd WYURATRPTMM
Region/kommun
Södermanland/Kklknuwsgms
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka