Bemanningsjobb för allmänläkare i Södermanland

Till denna privata vårdcentral söker vi en läkare som vill ge personlig vård till patienter i alla åldrar.

Här bedrivs såväl fysisk som digital hälso- och sjukvård med hög kvalitet och kontinuitet. Sökande kan förvänta sig ordinärt vårdcentralsarbete med både akuta och planerade besök.

Sökande bör vara allmänspecialist. Välkommen till en liten och trevlig vårdcentral med god sammanhållning!

Att jobba som allmänläkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Att ta läkarjobb i Södermanland

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emanuel Ademsson
Emanuel Ademsson / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
NCJ RL, Oofædjns
Tidsperiod
23-36
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nævhbs Svåcmåkqqmdkiw gi cecff Ksaåxsdk
Region/kommun
Södermanland/Ieyåvfof
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka