Agila söker allmänläkare till uppdrag i Södermanland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka detta uppdrag.

Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd. På verksamheten finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som allmänläkare

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta läkararbete i Södermanland

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Filippa Langerfors
Filippa Langerfors / Teamleader
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mæteuhvfkltlx Xldc QB
Tidsperiod
14-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hrovntcvvwvkpa h dbc ha Ipfb
Region/kommun
Södermanland/Mvoe
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka