Ledigt jobb för geriatriker i Södermanland

Palliativa avdelningen söker nu en läkare med erfarenhet inom palliativ vård. Enheten ansvarar för vård och behandling av i första hand boenden och är en vårdavdelning med 10 platser. Här vårdas patienter i livets slutskede när bot av sjukdom inte längre är möjligt. Övervägande del av patienter har cancerdiagnoser.

Verksamheten söker en legitimerad läkare med stor erfarenhet inom området. Arbetet innebär att ronda på slutenvårdsavdelning och vissa perioder stötta och vara back-up till SSIH och handledning av yngre kollegor.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att ta läkarjobb som geriatriker via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som geriatriker. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Södermanland

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xksoejqael Oderkncqoe LAF
Tidsperiod
9-10, 12-21
Efterfrågad kompetens
Geriatrik, Internmedicin allmän eller Palliativ medicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ygfnjræwqc ee bed ei Htsduoogud
Region/kommun
Södermanland/Hguxsuesuh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka