Vi söker neonatolog till läkarbemanningsuppdrag i Södermanland

Letar du efter en arbetsplats där du kan arbeta tillsammans med en härlig arbetsgrupp där god vård alltid står i fokus? Då kan detta uppdrag vara rätt för dig!

Här vårdas förtidigt födda och nyfödda barn som behöver extra vård och observation vid livets start.

På denna verksamhet kommer du bli en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter som besöker denna avdelning.

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan redan idag!..

Att ta uppdrag som neonatolog via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som neonatolog hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkarjobb i Södermanland

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dæncsybnswhsrh, Ofancfeqkb
Tidsperiod
26, 30-32
Efterfrågad kompetens
Neonatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bjtercånuk ah ifiai Rnpanxjovv
Region/kommun
Södermanland/Ilcqfrpvnf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka