Specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin sökes till jobb

Denna rehabiliteringsavdelning söker dig som är redo för ett nytt spännande uppdrag!

Till avdelningen kommer personer med traumatisk hjärnskada, stroke, ryggmärgsskada, neurologiska sjukdomar och multitrauma som är i behov av omfattande rehabiliteringsinsats. Arbetsuppgifterna varierar mellan att ge totalt behov av hjälp till stödjande hjälp för att klara vardagsaktiviteter, familjeliv, fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället.

Enheten söker dig med gärna tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta tjänst som specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin via Agila läkarbemanning

Trivs du med att arbeta som specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta läkarjobb i Södermanland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rårllwoajuxeid, Bbjejqwpomlnwasq Iibewuweef
Tidsperiod
20-35
Efterfrågad kompetens
Rehabiliteringsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eåuynursrtsqxo fdd hb EKFKCBSXDM
Region/kommun
Södermanland/Vgekdhdqvj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka