Agila söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Södertälje

Till denna specialistpsykiatriska enhet söker vi nu en läkare som kan ingå i teamet. De erbjuder diagnostiska utredningar och ger specialistpsykiatrisk behandling till patienter med affektiva tillstånd, ångestsyndrom inklusive PTSD, samt EIPS från 18 år.

Här arbetar specialistläkare i psykiatri, ST-läkare, sjuksköterskor, skötare, kurator, psykologer, psykoterapeuter, sjukgymnaster och medicinska sekreterare.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Läkarjobb hos Agila allmänpsykiatriker

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som allmänpsykiatriker på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Södertälje en spännande plats för läkarjobb

Södertälje bjuder på ett rikt kultur- och aktivitetsliv med flera stora sevärdheter. Här kan du bland annat besöka Tom Tits Experiment som är ett interaktivt museum samt en av Sveriges största friskvårdsanläggningar, Sydpoolen. Vid den centralt belägna sjön Maren finns ett stort antal fik och restauranger väl värda ett besök - inte minst för den otroligt vackra utsikten. I Södertälje kan du även hitta en av Sveriges mest natursköna öar, Oaxen. Oaxen är känd för sitt oerhört vackra kalkstenbrott med klarblått dricksvatten och är ett måste att besöka någon gång i livet.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Södertälje
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jåenhqæyal Ounwckqvl- ppr ælsdqssajxuqt
Tidsperiod
48-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fbgvxbvidiybans ceY afc ff Bæaurbæokl
Region/kommun
Stockholm/Södertälje
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka