Bemanningsuppdrag för allmänläkare i Sölvesborg

Välkommen till denna vårdcentral som söker en specialist inom allmänmedicin för ett spännande uppdrag inom primärvården. Vi erbjuder en trivsam och välkomnande arbetsmiljö där du kommer att arbeta självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus.

Som läkare på denna vårdcentral kommer du att arbeta med både akuta och tidsbokade patienter, vilket ger dig en omväxlande arbetsdag. De söker dig som har ett genuint intresse för primärvård och vill arbeta med att hjälpa patienterna att uppnå en god hälsa och välbefinnande.

Om du söker ett nytt och spännande uppdrag inom primärvården, är du välkommen att ansöka till vår vårdcentral.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila

Som allmänläkare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Sölvesborg en spännande plats för läkaruppdrag

Sölvesborgs kommun är beläget i sydvästra Blekinge län. Utanför Sölvesborg stad ligger Listerlandet och där återfinns bland annat fina sandstränder till exempel Sandviken, Hällevik och Torsö. Kommunen är mest känd för Sweden Rock Festival, en av Sveriges största musikfestival. Under festivalen samlas varje år folk från över femtio länder för att tillsammans njuta av rock, umgänge och god stämning Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns att besöka med stora geologiska, kulturhistoriska och naturvärden.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Sölvesborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iåtbogcrwf Xs
Tidsperiod
16, 27-33
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mmqen. ai abb ec UÆQQRIKKXT
Region/kommun
Blekinge/Sölvesborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka