Ledigt jobb för läkare i Sölvesborg

Välkommen till denna vårdcentral som söker en specialist inom allmänmedicin för ett spännande uppdrag inom primärvården. Vi erbjuder en trivsam och välkomnande arbetsmiljö där du kommer att arbeta självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus.

Som läkare på denna vårdcentral kommer du att arbeta med både akuta och tidsbokade patienter, vilket ger dig en omväxlande arbetsdag. De söker dig som har ett genuint intresse för primärvård och vill arbeta med att hjälpa patienterna att uppnå en god hälsa och välbefinnande.

Om du söker ett nytt och spännande uppdrag inom primärvården, är du välkommen att ansöka till vår vårdcentral.

Att ta läkararbete som läkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Att ta läkararbete i Sölvesborg

Sölvesborgs kommun är beläget i sydvästra Blekinge län. Utanför Sölvesborg stad ligger Listerlandet och där återfinns bland annat fina sandstränder till exempel Sandviken, Hällevik och Torsö. Kommunen är mest känd för Sweden Rock Festival, en av Sveriges största musikfestival. Under festivalen samlas varje år folk från över femtio länder för att tillsammans njuta av rock, umgänge och god stämning Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns att besöka med stora geologiska, kulturhistoriska och naturvärden.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Sölvesborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xådisffmmcv GR
Tidsperiod
29-32, 34-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ugvxn. hi dibae Dæoecmymvj
Region/kommun
Blekinge/Sölvesborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka