Bemanningstjänst för allmänläkare i Sölvesborg

Välkommen till denna vårdcentral som söker en specialist inom allmänmedicin för ett spännande uppdrag inom primärvården. Vi erbjuder en trivsam och välkomnande arbetsmiljö där du kommer att arbeta självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus.

Som läkare på denna vårdcentral kommer du att arbeta med både akuta och tidsbokade patienter, vilket ger dig en omväxlande arbetsdag. De söker dig som har ett genuint intresse för primärvård och vill arbeta med att hjälpa patienterna att uppnå en god hälsa och välbefinnande.

Om du söker ett nytt och spännande uppdrag inom primärvården, är du välkommen att ansöka till vår vårdcentral. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt team!

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkararbete i Sölvesborg?

Sölvesborgs kommun är beläget i sydvästra Blekinge län. Utanför Sölvesborg stad ligger Listerlandet och där återfinns bland annat fina sandstränder till exempel Sandviken, Hällevik och Torsö. Kommunen är mest känd för Sweden Rock Festival, en av Sveriges största musikfestival. Under festivalen samlas varje år folk från över femtio länder för att tillsammans njuta av rock, umgänge och god stämning Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns att besöka med stora geologiska, kulturhistoriska och naturvärden.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Sölvesborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mæpmfiegve Rw
Tidsperiod
5-17, 20-21, 26-34, 37-38, 44-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Elwam. gh JÆFGXXNWVS
Region/kommun
Blekinge/Sölvesborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka