Läkare sökes till jobb i Sölvesborg

Välkommen till denna vårdcentral som söker en specialist inom allmänmedicin för ett spännande uppdrag inom primärvården. Vi erbjuder en trivsam och välkomnande arbetsmiljö där du kommer att arbeta självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus.

Som läkare på denna vårdcentral kommer du att arbeta med både akuta och tidsbokade patienter, vilket ger dig en omväxlande arbetsdag. De söker dig som har ett genuint intresse för primärvård och vill arbeta med att hjälpa patienterna att uppnå en god hälsa och välbefinnande.

Om du söker ett nytt och spännande uppdrag inom primärvården, är du välkommen att ansöka till vår vårdcentral. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt team!

Att ta läkarjobb som läkare via Agila

Som läkare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkartjänst i Sölvesborg

Sölvesborgs kommun är beläget i sydvästra Blekinge län. Utanför Sölvesborg stad ligger Listerlandet och där återfinns bland annat fina sandstränder till exempel Sandviken, Hällevik och Torsö. Kommunen är mest känd för Sweden Rock Festival, en av Sveriges största musikfestival. Under festivalen samlas varje år folk från över femtio länder för att tillsammans njuta av rock, umgänge och god stämning Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns att besöka med stora geologiska, kulturhistoriska och naturvärden.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Sölvesborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Båqawuqbqf Vu
Tidsperiod
5 (2023)-17 (2023), 20 (2023)-21 (2023), 26 (2023)-34 (2023), 37 (2023)-38 (2023), 44 (2023), 50 (2023)-52 (2023), 14-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rsuat. cd YÅIOHBNOCW
Region/kommun
Blekinge/Sölvesborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka