Vi söker specialistläkare inom immunologi till uppdrag i Sala

Vill du ha ett meningsfullt arbete i växlande tempo? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Här analyseras prover som tagits på vårdcentral eller på sjukhusets mottagningar och vårdavdelningar.

Enhetens specialiteter är klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi, transfusionsmedicin, samt blodcentralerna i regionen.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan redan nu!

Läkararbete via Agila specialistläkare inom immunologi

Som specialistläkare inom immunologi hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Läkarjobb i Sala

Där Uppsalaslätten och Mälardalens jordbruksmarker övergår i det skogsrika Bergslagen växte Sala kommun fram på 1500-talet som en gruvby i anslutning till den välkända silvergruvan. Kommunen är välkänd för sin kulturvandring som finns anordnad både centralt i Sala och utanför stadskärnan. Det är nära till Sala, på ett bekvämt avstånd från hela Mälardalen och Bergslagen. Gör ett besök på hembygdsmuseet Väsby Kungsgård med över 7 000 föremål. Här kan du läsa Gustaf II Adolfs kärleksbrev som han skrev till sin älskarinna hovdamen Ebba Brahe. Visste du att….. ... det var på bageriet Ångbagaren, mitt emot järnvägsstation, som Owe Törnqvist skrev sången ”Dagny, kom hit och spill…” ... i Sala kommun finns det en häst på var 20:e salabo!

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Sala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fxsljfpfvwjmbhoeiu Tædsmmxulxa
Tidsperiod
5-52
Efterfrågad kompetens
Immunologi, Kemi eller Mikrobiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yåpmåqttcegt eS gcbec Kdeg
Region/kommun
Västmanland/Sala
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka