Bemanningstjänst för allmänläkare i Sandviken

Att arbeta som allmänläkare via Agila

Att arbeta som allmänläkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sandviken en spännande plats för läkartjänst

Med skogar, berg och vatten inpå knuten, med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser är Sandviken en kommun där bitarna till ett gott liv varje dag plussas ihop och blir till någonting större. Till ditt förfogande finns totalt 750 kilometer långa stränder, 220 öar i insjöar och enligt goda källor är det extra fint gösfiske här. I centrala Sandviken har du ett helt kvarter av kultur med bl.a. konsthall, teater, bibliotek och Trampolin - Sveriges första litteraturhus för barn och unga. Kommunen är ett paradis för friluftsälskare, längdskidåkare och cykelentusiaster. En av landets Pay & Ski-anläggningar med konstfruset längdskidspår finns tillgängligt under vinterhalvåret, likaså Kungsberget – alpin skidort med hela 19 nedfarter.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Sandviken
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yuqeufj Wdm LY
Tidsperiod
33-42
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lypgoh. ib dadga Iahdvkh
Region/kommun
Gävleborg/Sandviken
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka