Vi söker specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin till uppdrag

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Här bedrivs specialiserad rehabilitering inom neurorehab, hjärnskaderehab och smärtrehab.

Till avdelningen kommer personer med traumatisk hjärnskada, stroke, ryggmärgsskada, neurologiska sjukdomar och multitrauma som är i behov av omfattande rehabiliteringsinsatser. Arbete sker både inom sluten- och öppenvård. I uppdraget ingår vanliga arbetsuppgifter som läkare på rehabavdelning.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta läkarjobb i Sandviken

Med skogar, berg och vatten inpå knuten, med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser är Sandviken en kommun där bitarna till ett gott liv varje dag plussas ihop och blir till någonting större. Till ditt förfogande finns totalt 750 kilometer långa stränder, 220 öar i insjöar och enligt goda källor är det extra fint gösfiske här. I centrala Sandviken har du ett helt kvarter av kultur med bl.a. konsthall, teater, bibliotek och Trampolin - Sveriges första litteraturhus för barn och unga. Kommunen är ett paradis för friluftsälskare, längdskidåkare och cykelentusiaster. En av landets Pay & Ski-anläggningar med konstfruset längdskidspår finns tillgängligt under vinterhalvåret, likaså Kungsberget – alpin skidort med hela 19 nedfarter.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Sandviken
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bsatncsixc låvjqroofi, Bqlpvyhouvawflwolptyit
Tidsperiod
35-45, 49-2 (2025)
Efterfrågad kompetens
Rehabiliteringsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nivxrsocbopnhb h aehfh Vswcxbbam
Region/kommun
Gävleborg/Sandviken
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka