Bemanningsjobb för allmänläkare i Sjöbo

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som läkare till denna vårdcentral som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Vårdcentralen har ett brett vårdutbud. I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen. Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens.

De söker dig med minst ett års erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som allmänläkare

Arbetet som allmänläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjöbo en spännande plats för läkarjobb

Sjöbo kommun ligger mitt i södra Skåne. Bland kommunens större orter kan nämnas Blentarp, Lövestad, och det av Fritiof Nilsson Piraten omskrivna Vollsjö. Med bil når du Sturups flygplats, Malmö, Lund och Ystad på en halvtimme. Sjöbo kommun sammanfaller i stort med det mytomspunna Färs härad och är känt för Sjöbo marknad som lockar runt 150 000 besökare. Det finns många smultronställen här, gott om vandringsleder, strövområden, historiska platser, sjöar och stränder - många härliga att besöka året om! Sjöbo konsthall är ett hett tips, där visas åtta till tio utställningar per år, konst i olika stilriktningar och tekniker, med betoning på ung samtidskonst.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Izabelle Kempe
Izabelle Kempe / Konsultchef
Sjöbo
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hgårq Ru
Tidsperiod
22-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Npåemgæaif d ieiaf JSÆGA
Region/kommun
Skåne/Sjöbo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka