Vi söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Skåne

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Verksamheten är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Hit kommer patienter för undersökningar av sina ögon för synnedsättning, grå och grön starr, diabetes med mera.

Verksamheten söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som läkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som oftamolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkaruppdrag i Skåne

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bsprh Xvqmjpmvm Åwxv, Yktxwnaqfqt
Tidsperiod
5-13
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lveqtfnbvf fe acbfg Mggbgpjibrk
Region/kommun
Skåne/Oysqqxeerrd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka