Vi söker oftamolog till uppdrag i Skåne

Söker du ett nytt uppdrag där du får möjlighet att utveckla din kompetens?

Denna ögonmottagning söker nu fler läkare till sitt team. På mottagningen vårdas personer med astigmatism, katarakt, glaukom, gula fläcken och andra ögonsjukdomar.

Du som söker kan förvänta dig sedvanligt patientarbete på ögonmottagning såsom att bedöma, utreda och behandla såväl barn som vuxna.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Att ta arbete som oftamolog via Agila läkarbemanning

Arbetet som oftamolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Skåne en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rkkbmp Gfpvyjwnguk, Åifv
Tidsperiod
5-26
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Awuiisrvrjvma a faf ba Jlgfykimbps
Region/kommun
Skåne/Lkjejlthein
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka