Ledigt jobb för oftamolog i Skåne

Vill du ha ett stimulerande arbete där du verkligen kan göra skillnad? Då är denna arbetsplats något för dig!

Till denna enhet söker de nu dig för sedvanligt mottagningsarbete. Kliniken erbjuder ögonsjukvård och genomför även poliklinisk ögonkirurgi.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av mottagningsarbete. Här tar du emot ungefär 25 patienter per dag. Här väntar ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta läkarjobb som oftamolog via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som oftamolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkaruppdrag i Skåne

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kålqt Smsoa, Åvbv
Tidsperiod
50-51
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aobqserlrdhnlu a cab ac Lrnnj Sgwet
Region/kommun
Skåne/Kwqjm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka