Bemanningsjobb för oftamolog i Skåne

Vill du ha ett stimulerande arbete där du verkligen kan göra skillnad? Då är denna arbetsplats något för dig!

Till denna enhet söker de nu dig för sedvanligt mottagningsarbete. Kliniken erbjuder ögonsjukvård och genomför även poliklinisk ögonkirurgi.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av mottagningsarbete. Här tar du emot ungefär 25 patienter per dag. Här väntar ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Skåne en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kåcoq Mxvts, Æeeq
Tidsperiod
17-26
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tfwfavukduxjnl a cbd ic Fpmjs Cihkm
Region/kommun
Skåne/Xpvyt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka