Bemanningstjänst för oftamolog i Skåne

Vill du ha ett stimulerande arbete där du verkligen kan göra skillnad? Då är denna arbetsplats något för dig!

Till denna enhet söker de nu dig för sedvanligt mottagningsarbete. Kliniken erbjuder ögonsjukvård och genomför även poliklinisk ögonkirurgi.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av mottagningsarbete. Här tar du emot ungefär 25 patienter per dag. Här väntar ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att arbeta som läkare via Agila

I rollen som oftamolog hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkararbete i Skåne?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nåyyw Deqbv, Æuoc
Tidsperiod
32-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qdvjowtglwrdtm g iba ed Ihssl Dlrpw
Region/kommun
Skåne/Nnowa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka