Agila söker oftamolog till uppdrag i Skåne

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Verksamheten är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Hit kommer patienter för undersökningar av sina ögon för synnedsättning, grå och grön starr, diabetes med mera.

Verksamheten söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som oftamolog via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som oftamolog hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkararbete i Skåne

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gccso Vhwaemreu Æuwt, Tsfuqvlqkda
Tidsperiod
42-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uusxfeccan bi icgch Ibnwqhdempl
Region/kommun
Skåne/Bbbpxkcjpft
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka