Agila söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Skåne

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Verksamheten är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Hit kommer patienter för undersökningar av sina ögon för synnedsättning, grå och grön starr, diabetes med mera.

Verksamheten söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka jobbet redan idag!

Att ta tjänst som läkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta läkaruppdrag i Skåne

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Htvne Agkvgncoi Åhas, Cdipflhwqub
Tidsperiod
10-26
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fkdktqvfrl fi bhaib Anbbcxkpfge
Region/kommun
Skåne/Jtytpjklrne
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka