Oftamolog sökes till uppdrag i Skåne

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Verksamheten är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Hit kommer patienter för undersökningar av sina ögon för synnedsättning, grå och grön starr, diabetes med mera.

Verksamheten söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka jobbet redan idag!

Att ta läkaruppdrag som oftamolog via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som oftamolog, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkaruppdrag i Skåne?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kncbf Æfhj Fgrwgseiuds - EN
Tidsperiod
36-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Skåne/Uvbynnccgqg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka