Oftamolog sökes till tjänst i Skåne

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Till verksamheten kommer patienter för att undersökas och behandlas för en ögonsjukdom eller besvär med ögonen. Det kan till exempel vara grön starr (glaukom), dubbelseende, åldersförändringar i gula fläcken och förändringar i näthinnan vid diabetes.

Hit kommer också patienter som behöver akut hjälp för allvarliga ögonproblem.

Här kommer du bli en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter som besöker denna avdelning.

Läkararbete via Agila oftamolog

Som oftamolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkarjobb i Skåne?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uthry Wbrriakmb Oxjxå
Tidsperiod
50-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dqæfyqhmsqt dg bba gd VSIOÅ
Region/kommun
Skåne/Wttvæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka