Ledigt jobb för akutläkare i Skåne

Söker du ett spännande och lärorikt arbete i högt tempo? Då ska du söka uppdraget som läkare på akutmottagningen på detta sjukhus.

Mottagningen har öppet dygnet runt och tar emot patienter i alla åldrar. Som läkare arbetar du i team med sjuksköterskor och undersköterskor.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifterna på akutmottagning.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Läkarjobb hos Agila akutläkare

Som akutläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Skåne en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ufshd Yeaxxkuj QKI Mftbjcxhbpnaxj
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mkyeweivhinaokæsqe dL afa eg Uqmom
Region/kommun
Skåne/Pqdpt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka