Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Skåne

Nu söker vi en läkare för uppdrag på denna vårdcentral.

Här arbetar ett kompetent team bestående av bland annat läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, sjukgymnast, medicinska sekreterare och kurator. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete och du kommer att träffa patienterna både digitalt och fysiskt. Du utreder och behandlar såväl barn som vuxna med varierande sjukdomstillstånd. Både akuta och tidsbokade besök förekommer.

Vårdcentralen söker en specialist i allmänmedicin samt en legitimerad läkare.

Läkarjobb via Agila allmänläkare

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkaruppdrag i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wblbp Dkaqo EI
Tidsperiod
5 (2024)-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rifvnhijtbxueg g iia ed CWDHG
Region/kommun
Skåne/Æwifa Qåibda
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka