Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Skåne

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Nu har du chansen att arbeta som läkare på denna vårdcentral.

I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen. Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens.

Vårdcentralen söker en allmänspecialist med genuint intresse av primärvård. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är meriterande.

Att jobba som allmänläkare via Agila

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Skåne en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Filippa Langerfors
Filippa Langerfors / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Onoju næem Ågvgnidon Mtrsvtåenljæpjya DV
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xrkcæfuyvegjg f ciaea Æhjsonkse
Region/kommun
Skåne/Åetlesoun
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka