Agila söker allmänläkare till uppdrag i Skåne

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som läkare hos denna uppdragsgivare.

Här bedrivs en patientnära och professionell vård med stor samverkan mellan olika yrkesgrupper.

Uppdraget innebär mottagningsarbete där du bedömer, utreder och behandlar patienter i alla åldrar. Om du är intresserad av det breda allmänmedicinska området och vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll ska du söka detta uppdrag.

Läkartjänst hos Agila allmänläkare

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Skåne en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Filippa Langerfors
Filippa Langerfors / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aåhlduiexæsvfq tågjlfkrtqr
Tidsperiod
18-22
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tncdscåfsg iF igh ea DKMVÅ
Region/kommun
Skåne/Abubæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka