Ledigt jobb för allmänläkare i Skåne

Vill du vara en del av en klinik som strävar efter att erbjuda god vård genom hela livet, med respekt, omtanke och likvärdighet för varje individ? Nu söks nya medarbetare.

På denna klinik så kommer du möta patienter i olika åldrar, kliniken har som mål att erbjuda en omfattande vårdtjänst där dom tar hand om alla patienter med omsorg och empati. Det som kan ingå i dina arbetsuppgifter är bland annat diagnostik och behandling, delta i olika mottagningar inklusive blodtrycksmottagning, astma/KOL-mottagning och äldre mottagningen.

Kliniken söker dig som har erfarenhet av primärvård sen tidigare.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Att arbeta som allmänläkare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Läkartjänst i Skåne

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Filippa Langerfors
Filippa Langerfors / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cbpic Aæjp Bnnbngwcnep Xnigahkwåhrmqd VK
Tidsperiod
30-32
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gqyjåutbneihj fb dafcf Vvidhkrqrdh
Region/kommun
Skåne/Mfmgssuqfcd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka