Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Skåne

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Nu har du chansen att arbeta som läkare på denna vårdcentral.

I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen. Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens.

Vårdcentralen söker en allmänspecialist med genuint intresse av primärvård. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är meriterande.

Att arbeta som läkare via Agila

Trivs du med att arbeta som allmänläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Skåne en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Filippa Langerfors
Filippa Langerfors / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Akljl Sæjy Æjgrbunrt Ybxcxfæatuwåhmjv FK - US
Tidsperiod
33, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49, 51, 1-20 (2025)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Atfoåflcfpias d gdecf Æfjlegmsr
Region/kommun
Skåne/Æudpxfpbn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka