Bemanningsjobb för allmänläkare i Skåne

Nu söker vi en läkare för uppdrag på denna vårdcentral.

Här arbetar ett kompetent team bestående av bland annat läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, sjukgymnast, medicinska sekreterare och kurator. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete och du kommer att träffa patienterna både digitalt och fysiskt. Du utreder och behandlar såväl barn som vuxna med varierande sjukdomstillstånd. Både akuta och tidsbokade besök förekommer.

Vårdcentralen söker en specialist i allmänmedicin samt en legitimerad läkare.

Läkarjobb via Agila allmänläkare

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta läkartjänst i Skåne

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fcgbw Xyeis JD
Tidsperiod
6, 8-31
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rdvwphutnrbarw a TCTPF
Region/kommun
Skåne/Åbwhp Båhpxs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka