Agila söker geriatriker till uppdrag i Skåne

Till denna vårdcentral söker de en allmänspecialist alternativt legitimerad läkare med god primärvårdsvana för tjänstgöring under en längre period.

Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök. För dig som letar efter en stimulerande roll i en bra arbetsmiljö passar detta uppdrag perfekt.

Vårdcentralen har behov av dig som har tidigare primärvårdsvana.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som geriatriker via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som geriatriker på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkartjänst i Skåne?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Puvus Vptff HE
Tidsperiod
5-51
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Geriatrik eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Asxxsxaqgårxf g gfg db Nxeod
Region/kommun
Skåne/Axbhh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka