Bemanningsjobb för allmänläkare i Skåne

Denna vårdcentral söker en läkare som vill ha ett stimulerande jobb och arbeta med patienter i alla åldrar.

Vårdcentralen erbjuder ett komplett tjänsteutbud och här arbetar bland annat erfarna läkare, sjuksköterskor, psykologer samt kuratorer. I uppdraget ingår akut och planerad patientmottagning inom det allmänmedicinska området. Arbetet är omväxlande då du möter såväl barn som vuxna med varierande sjukdomstillstånd och besvär.

Du som söker bör vara allmänspecialist.

Att ta läkaruppdrag som allmänläkare via Agila

I rollen som allmänläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Skåne en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emanuel Ademsson
Emanuel Ademsson / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ejl Oogv YC
Tidsperiod
5-25
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åefcv Båxgvæewflcrp hb OTYX
Region/kommun
Skåne/Nclf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka